KRENULI SEZONSKI LETOVI NA AERODROMIMA U NIŠU I KRALjEVU,
OD SREDE I DO TIVTA

KRENULI SEZONSKI LETOVI NA AERODROMIMA U NIŠU I KRALjEVU,
OD SREDE I DO TIVTA

Let na relaciji Krf – Niš – Krf avio – kompanije ,,Ryanair” u nedelju 2. juna bio je prvi na ovogodišnjem uspostavljanju sezonskih linija na aerodromu “Konstantin Veliki” u Nišu. Ovaj let će se realizovati petkom i nedeljom. Na pomenutom aerodromu je u nedelju 16. juna startovala i linija sa Atinom, ona će saobraćati sredom i nedeljom, a od srede 19. juna biće aktivna linija sa Tivtom koja će saobraćati sredom i subotom. Oba ova leta će realizovati nacionalna avio – kompanija ,,Air Serbia”.

Na niškom aerodromu će tokom sezone biti realizovani i čarter letovi turističkih agencija, koji su startovali proteklog vikenda. U pitanju su letovi do Turske (Antalija) i Tunisa (Monastir).

Do uspostavljanja sezonskih letova na Aerodromu “Morava” u Kraljevu došlo je prošlog utorka, 11. juna, kada je krenula da saobraća linija Kraljevo – Solun – Kraljevo i ona je dostupna za putnike utorkom i subotom. Od srede 19. juna biće uspostavljena linija sa Tivtom i ona će saobraćati sredom i petkom. Oba ova leta će realizovati nacionalna avio – kompanija ,,Air Serbia”.

Preporuka svim našim putnicima je da za dodatne informacije, posebno oko cene karata, posete sajtove avio – kompanija ,,Ryanair” (www.ryanair.com), odnosno ,,Air Serbia” (www.airserbia.com). Podsećamo sve putnike koji putuju sa aerodroma “Konstantin Veliki” Niš da na let dođu minimum dva i po sata pre leta zbog izvođenja radova na izgradnji nove terminalne zgrade.

U Nišu, 17. jun 2024. Aerodromi Srbije doo Niš

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *