IZ ČAČKA U BAMBERG

Organizator igre čačanskog Borca Ronaldo Segu najnovije je pojačanje Bamberga. Omaleni strelac bio je najbolji pojedinac ekipe iz Čačka i najzaslužniji je za opstanak u ABA ligi. Prosečno je beležio 16 poena, 4,3 asistencije i 2,9 skokova. Veliki iskorak za momka koji ima samo 24 godine, a koliko su u nemačkom sastavu oduševljeni njegovim potpisom govori i najava njegovog dolaska.

  • Ronaldo će sledeće godine davati koševe u Bundesligi. Na sreću navijača, to nije 39-godišnji kapiten portugalske fudbalske reprezentacije Kristijano, već Amerikanac Ronaldo Segu rođen 1999. – stoji u saopštenju Bamberga.

Rođen je u Orlandu, a za Univerzitet u Bafalu odigrao je 123 utakmice. Tokom 2020. proglašen je za najboljeg šestog igrača Srednjeameričke konferencije NCAA lige.

  • Veoma sam zahvalan na ovoj prilici i pomalo sam uzbuđen. Nisam mogao da propustim šansu da igram za klub sa tako dugom istorijom razvoja mladih igrača – rekao je Segu
  • Izvor:Sportski Žurnal
  • foto:Duško Radišić Lejča

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *