IZ GRADA KOŠARKE DO GRADA SVETLOSTI

IZ GRADA KOŠARKE DO GRADA SVETLOSTI

U toku Olimpijskih igara, sve oči su bile uprte u naše sportiste koji su najboji ambasadori naše zemlje gde god da se pojave. Još pre nego što su otputovali za Pariz, naši košarkaši su bili veliki favoriti, a mi smo svim srcem navijali za njih i sa velikom željom iščekivali svaku narednu utakmicu. Među najboljim košarkašima naše zemlje našao se i naš sugrađanin Aleksa Avramović, ponos grada inacije.

Prepoznatljiv po širokom osmehu, sjajnoj igri ispod obruča,velikom srcu, neverovatnoj energiji i srčanosti, Aleksa je odavno postao miljenik svih generacija i uzor mladima.

Svedoci smo da se sličan sličnome raduje, te tako, nedavno su društvene mreže preplavile fotografije našeg sugrađanina, košarkaškog reprezentativca Alekse Avramovića odevenog u domaći brend TIFFANY koji je ni manje ni više potekao takođe iz Čačka.

Do ove saradnje je došlo sasvim spontano jer su obe strane prepoznale jedna kod druge da imaju isti pogled na svet, da vole isti stil i biraju način na koji će doći do mesta na kojem žele biti.

Kažu da ništa nije  teško kada se pronađu oni koji gledaju u istom smeru. Oni koji znaju svoj cilj, oni biraju put i veruju da će uspeh na kraju tog puta i doći. Takve neke energije poklopile su se i kod njih.

Da put ka uspehu ni malo nije jednostavan svedoci smo iz Aleksine dosadašnje karijere, red pobeda, red povreda, ali osmeh na licu i sjaj u očima nikad ne izostaju. Iz Čačka, grada košarke, do Beograda, prekoVarezea, Malage, MadridaiMoskve, Aleksa je stigao do Pariza, grada svetlosti i svoju najbolju igru ispod obruča pokazao čitavom svetu, te je tako uz osvojenu bronzanu medalju, proglašen i za najboljeg defanzivnog igrača na Olimpijskim igrama u Parizu. Sa druge strane i kompanija Tiffany je za svojih preko četrdeset godina poslovanja prošla kroz različite izazove, uspone i padove, ali danas važi za jednu uspešnu i stabilnu domaću kompaniju sa tendencijom daljeg rasta i razvoja.

Na putu ka vrhu Aleksu u stopu prati i njegova lepša polovina, supruga Teodora sa kojom uživa u ljubavi već čitavu deceniju. Podrška, ljubav, porodica i jaka vera su pomogle ovom mladom sportisti da izraste pre svega u dobrog čoveka, a potom i u odličnog sportistu koji je spreman da ostavi i srce na terenu i da u pobedu uloži i poslednji atom snage. Sa druge strane i kompanija TIFFANY kao porodična kompanija neguje svoje porodične vrednosti i gradi svoje poslovanje zajedno sa članovima svoje porodice. Te tako, možemo istaći da se druga generacija porodice Radoičić se već uključila u poslovanje kompanije i već postiže značajne rezultate u svojim sektorima.

Teodora i Aleksa su poput modela sa svetskih modnih pista prikazali da se odlično mogu snaći u ulozi profesionalnih modela, a tako su i mladi par Avramović i kompanija TIFFANY iz Čačka, kroz ovu saradnju su istakli koliko je važno da podržavamo sve ono što je dobro, što je domaće i da u našoj zemlji imamo i te kako dobre modne brendove, ali i sjajne mlade ljude na koje bi svi trebali da se ugledamo.

Posebno nas raduje činjenica kada možemo da vidimo na delu lokalpatriotizam, kada se naši sugrađani međusobno podržavaju, kada su jedni drugima oslonac i motivacija, zato, podržavajmo naše mlade ljude na putu ka vrhu, birajmo domaće i budimo jedni drugima vetar u leđa.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *