PS Fashion autfiti zablistatli na Sunsat Fashion reviji u Ulcinju

PS Fashion autfiti zablistatli na Sunsat Fashion reviji u Ulcinju

Ulcinj, 31. Avgust –  Proteklog vikenda PS Fashion brend predstavio je svoju novu kolekciju na Sunsat Fashion reviji, održanoj na Velikoj plaži u Ulcinju.

Deset upečatljivih autfita kreiranih za smelu, slobodnu ženu koja živi u skladu sa svojom prirodom, oduševilo je prisutne ljubitelje mode i medije. Autentičnosti modela dodatno su doprinele PS Fashion cipele, koje su premijerno predstavljene na reviji.

Kolekcija je spojila prefinjenost i smelost kroz jedinstvene krojeve, luksuzne tkanine i pažljivo osmišljene detalje . Publika je imala priliku da vidi autfite koji su savršen spoj urbanosti i prepoznatljivog PS Fashion stila, u prelepom ambijentu Velike plaže uz zalazak sunca.

Vrhunski kaputi, bunde i blejzeri, stilizovani sa kontrastnim nežnim i prozirnim haljinama, uz dodatak upečatljivih cipela i čizama, potvrdili su lidersku poziciju PS Fashion-a u sferi domaćih i regionalnih brendova.

Ovo je bilo treće izdanje ,,Sunset Fashion“ koncept revije, jedinstvenog događaja koji spaja modu, umetnost i ekologiju. Prikupljeni novac biće doniran za sanaciju erozije plaže na Adi Bojani, dragulju Mediterana.

PR Tekst

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *