Žurka pod vedrim nebom: Objavljen muzički program Festivala zanatskog piva “CUG Fest“

 Jedan od najznačajnijih festivala zanatskog piva u Srbiji – “CUG Fest“, koji se održava u Čačku od 16. do 18. avgusta, objavio je svoj muzički program i to sa sjajnom ekipom domaćih DJ-eva.

Prve večeri festivala, u petak 16. avgusta, čačanski DJ-evi ZDVD i Mr. Slow Flow će vrteti muziku na dobropoznatoj lokaciji tik uz obalu Zapadne Morave u Parku mladosti. ZDVD će rasplamsati atmosferu dub i UK garage zvukom, dok će Mr. Slow Flow, sa svojim prepoznatljivim stilom, puštati house, disco i deep techno, pružajući savršenu muzičku fuziju.

Subota, 17. avgust, je rezervisana za Phillie P-ija i Nevenu Jeremić. Phillie P je jedan od istaknutijih producenata i DJ-eva unutar bivšeg beogradskog kolektiva Mystic Stylez. Njegova muzička karijera obuhvata intenzivno istraživanje dance muzike, čime je postao ključna figura na lokalnoj sceni zahvaljujući svojoj posvećenosti zvuku. Nevena Jeremić, beogradska je DJ-ica, poznata na domaćoj i regionalnoj sceni kao dinamična i iskusna umetnica. Njena otvorenost prema različitim žanrovima i strast prema muzici učinili su je jednom od omiljenih ženskih DJ-eva.

Poslednje večeri CUG Fest-a, u nedelju 18. jula za DJ pultom naći će se old-school legende, DJ Iron i DJ Eye. DJ EyE je počeo 1990. godine u beogradskom klubu Mažestik, puštajući soul, hip hop, funk, disco i early house. Bio je rezident DJ u mnogim beogradskim klubovima, uključujući Buha, Omen, Soul Food i Industrija. Soul Food žurke četvrtkom značajno su oblikovale house zvuk Beograda. DJ Iron, poznat po radu sa Beogradskim Sindikatom, još u tinejdžerskim danima stvorio je neraskidivu vezu sa organskim zvukom i kvalitetnim DJingom. Usavršavao je svoj stil miksovanja kroz stalnu potragu za dobrim gruvom soula, fanka, diska, rege, i hip-hopa.

Na ovogodišnjem izdanju CUG-a svoja piva će izložiti 16 kraft pivara. U pitanju su čačanske pivare Čarlton, Beer Biro i Keg i Krigla, te beogradske pivare Inat, Salto, Kabinet, Tron, Samo Pivo, Gvint i Guliver. Iz Vojvodine stižu novosadska Hog kraf pivara, somborski Ravangard i temerinski Magnus. Svoj štand na CUG Festu imaće i Homoljsko pivo, iz Crne Gore nam stiže pivara Mamut, a iz Bosne i Hercegovine Old Bridge. Pored izvrsnog domaćeg zanatskog piva, posetioci će moći da uživaju i u hrani, pomenutom muzičkom programu, te posete art pijacu u sklopu festivala.

Ulaz na festival je besplatan.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *